lauantai 24. tammikuuta 2009

aikakauslehdet

Etusivu - 7 päivää

Juorut, TV-Seiska, viihde, kilpailut, GSM-palvelut, tilaus.


Seiska-TV - 7 päivää

Sesikan juorumikkiin tarttunut NicoLa hätyytteli julkkiksia Linnan juhlien jatkoilla ravintola Teatterissa. Mukana muun muassa Renny Harlin, Anna ja Panu, Tanja Karpela.


Kerhoravintola Seiska

Ravintola Seiska on Hämeenlinnassa idyllisessä Suomen Kasarmin miljöössä toimiva lounas- ja tilausravintola. Toimimme arkisin (ma-pe) mm. läheisten virastojen.


Sanoma Lehtimedia: Kaupunkilehti Seiska

17181 Aktiivisen lukijan tärkein numero. Lähetä kännykuva Nappaa kuva puhelimellasi, laita viestin alkuun VARTTIKUVA KOUVOLA ja lähetä se MMS-viestinä numeroon 17181.


7 päivää - Aller Julkaisut Oy

Seiska ei jätä ketään kylmäksi; polttavimmat puheenaiheet ja kiinnostavimmat tuotteet löydetään joka viikko tästä tuhdista lukupaketista.


Painotalo Seiska

Sydän mukana. Seiska tunnetaan laatutalona, jolle jokainen painotyö on tärkeä. Positiivisesti asioihin suhtautuva palvelutiimi kattaa Seiskassa koko ketjun, tarjousvaiheesta.


service.aller.fi

Huoltokatkos, pahoittelemme häiriöä. Yritä hetken kuluttua uudelleen.


Ravintola Seiska

Tervetuloa pizza-, lounas- ja tanssiravintola Seiskaan! - Pub, kesäterassi, A-oikeudet - Päivittäin vaihtuva lounaslista!


Kerhoravintola Seiska

Ravintola Seiska on Hämeenlinnassa idyllisessä Suomen Kasarmin miljöössä toimiva lounas- ja tilausravintola. Toimimme arkisin (ma-pe) mm. läheisten virastojen.


Osasto Seiska -lehti - Osasto Seiska

Päätoimittaja: Reino Ahonen : 050-3378180 : reino.ahonen @ kolumbus.fi: Toimittaja: Petrus Pesonen : 0400-629680: bebeto @ suomi24.fi


Käännä Seiska Väärinpäin Pinseri

Votelordi.orgin Käännä Seiska väärinpäin -kampanja alkaa tuottaa tulosta: Kuvia käännetyistä Seiskoista Flickrissä.


Kerhoravintola Seiska

Vuorikatu 22 rakennus 7 , 13100 Hämeenlinna , Puhelin (03) 181 43 433


Tervetuloa osasto 007:n sivuille - Osasto Seiska

2006 Helsingin Autoalantyöntekijät ry. - Tekninen toteutus Optinet kotisivut.


Rakennusliike Jyväs-Seiska Oy. Rakentaminen, remontit ja saneeraukset

Rakennusliike Jyväs-Seiska Oy - Rakentamisen ammattilainen Jyväskylästä. Saneeraukset, remontit, liiketilojen ja toimitilojen muutostyöt. Remontoimme myös saunan.


Kotiapu Seiska - Etusivu

Kotiapu Seiska tarjoaa monipuolista palvelua, niin kodin, kuin loma-asunnon hoitoon, ja ylläpitoon ympärivuoden. Kotiapu Seiska.


Alppiapinat! Seiskantörvelöt! Pinseri

Jos Suomessa jonkun lehden ei kannata keskustella lukijoidensa kanssa, se on Seiska.


Arvontasivut.com « päivän voitot » mitä enää arvot?

8204: Seiska: Hunks-seinäkalenteri: jahvetti1: 07.01.2009 21:08: Kilpailun järjestäjä Seiska Palkinnon arvo-Voittopäivä 07.01.2009 Palkinto Hunks-seinäkalenteri


seiska

7 SISUA SIIPIIN -PROJEKTIN VERKO STOYHTEISTYÖ. Verkostoyhteistyö Sisua Siipiin -projektin aikana; Verkostoyhteistyön anti Sisua Siipiin -projektin asiakkaalle


seiska

7 SISUA SIIPIIN -PROJEKTIN VERKO STOYHTEISTYÖ. Verkostoyhteistyö Sisua Siipiin -projektin aikana; Verkostoyhteistyön anti Sisua Siipiin -projektin asiakkaalle


Viimeinen vuosiviikko. Viimeisen seitsenvuotiskauden aikana

VIIMEINEN VUOSIVIIKKO. VIIMEISEN SEITSENVUOTISKAUDEN AIKANA. Daniel 9:27 "Ilmestyskirjan kronologisina puitteina" (Novum) on tavallisimmin ymmärretty niin, että viimeinen


Tilaa Seiska!

Arvonnan säännöt. Aller Julkaisut Oy järjestää arvonnan, jonka voittona on 35 000,00€ puhtaana käteen tai 35 000,00€ arvoinen henkilöauto.


ILMOITUKSET

Kaupunkilehti ymmärtää myös ilmoittajan tarpeita ja yrittämisen arkea, sillä ennen Seiska nimellä kulkenut Vartti on aikanaan syntynyt pienen yrittäjän kovien


Suomi24 Keskustelu

SEISKA KYMMENEN VUOTTA - ONNITTELUT SEISKA -LEHDELLE http://www.seiska.fi/.Juorulehten ä tunnettu Seiska mainostaa usealla taholla saavuttamaansa kymmentä vuottaan.


http://www.hameenlinja.fi/linja7.htm

Seiska on juuri Sinulle: helppo tulla ja mennä Seiska on tarkoitettu kaikille. Se on aina matalalattiainen pikkubussi, johon on helppo tulla lastenvaunujen ja pyörätuolin kanssa.


Viihdeuutiset - Telvis.fi

maanantaina, kun toinen iltapäivälehti uutisoi etusivullaan miehen hävinneen yli 200 000 euroa alle 30 sekunnissa. Mies kuitenkin Lue lisää Tämän uutisen tarjosi Seiska.fi


Mr Lothar

20.11.2008 - Seiska 47/2008 Juttua Mr Lotharista Seiskan juorupalstalla. 4.11.2008 - Länsi-Savo Länsi-Savo kirjoitti Mr Lotharin tuloista. 28.8.2008 - Veli 5/2008


KASVI - Seiska teki sen

Seiskan piti sitten painaa Lordin naama joka lehtikioskiin. Jopa Iltalehti pystyi pitämään mölyt mahassaan, mutta ei Seiska. Pyydän ja vetoan, boikotoikaa Seiskan tämän viikon numeroa.


Lehtitarjous

Parhaat lehdet ja edullisimmat lehtitarjoukset. Lehtitilausten päälle saat runsaita liittymilahjoja. Käy tutustumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Linkit

Linkkejä eri verkkokauppoihin. Jos haluat tänne oman linkin niin laita se kommentiksi. Lisään ne ajoittain sivuille.

Kokemuksia verkkokaupoista?

Oliko kokemus positiivinen vai negatiivinen? Haluatko varoittaa muita asiakkaita? Oletko tyytyväinen asiakas ja haluat antaa positiivista palautetta. Kirjoita palaute tai kommenttisi sivun lopussa olevaan kommentoi kohtaan.

Asialliset palautteet lisätään keskustelu ja kokemukset verkkokaupasta sivulle.