keskiviikko 14. tammikuuta 2009

lehdet (4)

Lehtiluukku.fi - Suosikkilehtesi digitaalisina näköisversioina.

Suosikkilehtesi digitaalisina näköisversioina! Lehtiluukku on uudenlainen tapa tilata ja lukea lehtiä. Lehtiluukku tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville.

Tervetuloa Lehtiluukkuun! Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina.

RE: Tiedotteet: UUSI LEHTILUUKKU.FI -PALVELU TARJOAA LEHDET

Lehdistötiedote, heti julkaisuvapaa. MMD Networks Oy on avannut kaikille aikakauslehdistä kiinnostuneille uuden internetissä toimivan palvelun.


MMD.Net - Tiedotteet

Uusi Lehtiluukku.fi -palvelu tarjoaa lehdet digitaalisena. MMD Networks Oy on avannut kaikille aikakauslehdistä kiinnostuneille uuden internetissä toimivan palvelun.


RE: Tiedotteet

28.11.2008) Tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista tekee jouluhankintoja netistä (27.11.2008) Alan Wake -sivustolle "Site Of The Day" (25.11.2008) UUSI LEHTILUUKKU.FI -PALVELU


MMD.Net

Uusi Lehtiluukku.fi -palvelu tarjoaa lehdet digitaalisena 24.11.2008. Useita uusia lehtiä MMD:n ePaperina 03.11.2008. Jyväskylän kaupunkilehti ePaperina.


Ilmailuliitto - Uutiset

Lehtiluukku.fi-palvelusta löytyvät lehdet ovat tarjolla kuluttajille perinteisen paperilehden sijaan digitaalisina näköisversioina. Lehtiluukusta löytyvät ILMAILUN vanhempia


Ilmailuliitto - ILMAILU-lehti

ILMAILU on tehnyt sopimuksen MMD Networksin kanssa lehden sähköisen version julkaisu- ja kauppapaikasta (www.lehtiluukku.fi). Nyt ILMAILU on mahdollista paitsi ostaa


HIT-kerho - Mikko Aaltonen

LEHTILUUKKU. Lehtiluukku on uudenlainen tapa tilata ja lukea lehtiä: se tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville digitaalisina näköisversioina.


Paintti.fi

Tervehdys hyvät Paintin tilaajat ja lukijat, 15.2.2008. valitettavasti tämä viesti Paintti-lehden numeroita on saatavilla digitaalisena Lehtiluukku.fi:stä.


Lehtiluukku.fi tarjoaa ison kasan sähköisiä aikakauslehtiä

Aikakauslehtien lukijoille on avattu uusi internetissä toimiva palvelu, jonka jatkuvasti kasvavasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä jo 60 eri lehteä. MDD Networks Oy:n


tilaajapalvelu

Julkaisija-lehden voi tilata myös digitaalisena näköislehtenä 24 h/vrk lehtiluukku.fi:n välityksellä. Palvelu vaatii rekisteröitymisen.


BANNERINVAIHTO.FI - Suomen suurin bannerinvaihtojärjestelmä - Liity

Lehtiluukku.fi Liity jäseneksi ja ansaitse. Oletko laadukkaan verkkopalvelun webmaster? Liity


Väinän Vartijat / Väiski

Lehtiluukku Lehtiä ja lehtijuttuja lippukunnastamme vuosien varrelta. Vieraskirja Jotta muutkin tietäisivät käynnistäsi täällä. Lippukuntien kotisivukilpailu '99


Episodi -lehti - 25 %. Säästä ja tilaa Episodi -lehti nyt verkosta

Episodi : Episodi on lehti elokuvan maailmasta! Suomen suurin elokuvalehti esittelee Palvelun tarjoaa Lehtiluukku.fi


Käpylä - Vs:Käpylä-lehti digitaalisena - Kaupunginosafoorumi

Käpylä-lehti löytyy digitaalisena näköislehtenä osoitteesta: http://www www.lehtiluukku.fi/lehdet/kapyla


Jo 60 aikauslehtä luettavissa yhdestä paikasta verkossa

25.11.2008 klo 08:48 - MMD Networks Oy on avannut kaikille aikakauslehdistä kiinnostuneille uuden internetissä toimivan palvelun. Nimeä Lehtiluukku.fi kantavasta palvelusta


Netin aarteet - Suomi24 Keskustelu

Verkkokauppa hukassa! "huono muist: 1: 172: 21.11: Digitaalisia lehtiä Suomesta: Lehtiluukku.fi : 0: 143: 20.11: webkameroita: tosi paljon : 0: 284: 20.11


Fillaristin nettisivut - Fillari-lehti

Palvelun tuottaa Lehtiluukku.fi, joka tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


MK-Lehti - moottorikelkkailijan www-sivut

Palvelun tuottaa Lehtiluukku.fi, joka tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Slammer -lehti tarjoushinnoin. Säästä ja tilaa Slammer -lehti nyt

Slammer: Slammer on Suomen johtava lumilautailun erikoislehti, joka on kuvien ja Palvelun tarjoaa Lehtiluukku.fi


Digitaalinen ILMAILU-lehti tulee

Suomen Ilmailuliiton kustantama ILMAILU on tehnyt sopimuksen MMD Networksin kanssa lehden sähköisen version julkaisu- ja kauppapaikasta (www.lehtiluukku.fi).


Hevoset ja Ratsastus -lehden nettisivut

Palvelun tuottaa Lehtiluukku.fi, joka tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Parhaat tarjoukset ja nettikaupat! Halpatarjous.com

Lehtiluukku.fi on uudenlainen tapa tilata ja lukea lehteä. Voit tilata valitsemasi lehden ja lukea sen internetissä lehden näköispainoksena - aivan kuin lukisit paperista


Mönkijä-lehti

Palvelun tuottaa Lehtiluukku.fi, joka tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.

Nimeä Lehtiluukku.fi kantavasta palvelusta löytyvät lehdet ovat tarjolla kuluttajille perinteisen paperilehden sijaan digitaalisina näköisversioina.


DS:lle julkaistaan e-kirjoja

Linkki tähän uutiseen Aiheeseen liittyvät uutiset: Lehtiluukku.fi tarjoaa ison kasan sähköisiä aikakauslehtiä (26 marraskuuta 2008) Aluekoodit suojaavat DSi-pelejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Linkit

Linkkejä eri verkkokauppoihin. Jos haluat tänne oman linkin niin laita se kommentiksi. Lisään ne ajoittain sivuille.

Kokemuksia verkkokaupoista?

Oliko kokemus positiivinen vai negatiivinen? Haluatko varoittaa muita asiakkaita? Oletko tyytyväinen asiakas ja haluat antaa positiivista palautetta. Kirjoita palaute tai kommenttisi sivun lopussa olevaan kommentoi kohtaan.

Asialliset palautteet lisätään keskustelu ja kokemukset verkkokaupasta sivulle.